Voorgerechten
Carpaccio de Kreek
langzaam gegaarde runderlende / truffeldressing / rucola / pijnboompitten / Parmezaanse kaas
17.50Coppa Ham
gepofte cherrytomaat / mozzarella balletjes / basilicum dip
15.00Visplateau de Kreek
Gerookte zalm / Hollandse garnalen / Gerookte paling / cocktailsaus
17.50Ambachtelijk gerookte paling
toast / limoen crème / ingelegde rode ui
16.50Tonijn tataki
wasabi -soya dip / wakame / geroosterde sesamzaadjes
17.50Hoofdgerechten
Tournedos
gebakken witlof / groene asperge / aardappelgratin / peperroomsaus
37.50Ribeye
gebakken witlof / groene asperge / aardappelgratin / peperroomsaus
34.50Gebakken paling
275 gram / groenten-garnituur / remoulade saus
31.50Kabeljauw
sugarsnaps / afgebluste taugé / geroosterde sesam / gele curry saus
27.50Griet filet
lamsoren & zeekraal / aardappelmousseline / beurre blanc
29.50Nagerechten
Dame Blanche
vanille-roomijs / slagroom / callebaut chocoladesaus
9.50Koffie Leonidas
aangeklede koffie of thee / bonbons van Leonidas Zuidpolder / glaasje advocaat met slagroom
9.50Panna cotta
vruchtencoulis / hangop / merengue-crunch / sorbetijs
11.50Sorbetijs
framboos & mango / macarons
9.50Kaasplankje
aangeboden door Palet van Smaken Terneuzen / mangochutney / notenbrood
14.50Zomermenu
Gravad lax
gepekelde en gemarineerde Noorse zalm / toast / uienconfituur / dille-dip
Iberico haas
Aardappel-mousseline / gegrilde groene asperge / gebakken witlof / Rozemarijn-tijmjus
Panna cotta
vruchtencoulis / hangop / merengue-crunch / sorbetijs