Feesten en recepties

Naast à la carte eten is Restaurant De kreek ook de ideale feestlocatie in Terneuzen. Het is de perfecte plek voor recepties, feesten, borrels, bruiloften of gewoon voor een drankje op ons zonovergoten terras! Iedereen is welkom op onze sfeervolle feestlocatie in Terneuzen.

Vier uw feest met een hapje en een drankje op onze feestlocatie in Terneuzen

Heeft u iets te vieren en wilt u met een gezelschap een hapje eten? Dan kunnen wij in overleg met u een speciaal menu voor u samenstellen naar uw wensen en voor elk budget. Zowel voor privéfeesten als voor zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vergadering aan het water? Onze prachtige locatie zal zeker tot meer inspiratie leiden. Daarnaast is het ook een prachtige locatie voor een bruiloft.

Een sfeervolle locatie waar de lekkerste lokale gerechten geserveerd worden

Onze feestlocatie in Terneuzen is niet alleen gelegen op een prachtige locatie, er worden ook nog eens heerlijke gerechten geserveerd. Ons restaurant is gespecialiseerd in paling en bereidt ook heerlijke gerechten met andere streekproducten. Denk hierbij aan lamsoren, zeekraal en asperges. We kunnen dus zeker een heerlijk menu voor uw feestelijke gelegenheid samenstellen.

Reserveer onze feestlocatie

Wilt u ook genieten van een prachtig uitzicht en lekker eten tijdens uw feest? Reserveer dan nu onze feestlocatie in Terneuzen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)115 852 969 of een e-mail te sturen naar info@restaurantdekreek.nl. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u en zorgen we voor een geslaagd feest dat aan al uw wensen voldoet.